Pågående projekt

NOXA.JPG

För närvarande är vi i post produktionen av kortfilmen Noxa som beräknad vara klar i slutet av maj 2021

 

Manus & Regi: Hooman Sadeghloo

DOP: Kim Nehzaty

Exceutive Producent: Olivia Nordlander

 

Noxa som handlar om en läkare som under pandemin utsätts för stor press tillsammans med sina kollegor i och med det stora antalet smittade. Läkarens dotter har precis återhämtat sig efter en lång cellgiftsbehandling och livet börjar äntligen återgå till det normala när pandemin slår till med full kraft.

“Noxa” utforskar valen och pressen en läkare utsätts för när en pandemi slår till och hennes dotter som precis återhämtat sig efter en lång cellgiftsbehandling hamnar i riskgrupp och det normala livet dom längtat efter så är återigen långt från nära.

Ljudets beröring handlar om Thea, 8 år och hennes kamp för att få den musikaliska fadern att förlåta sin döva syster Linnéa, 9 år efter deras mors tragiska bortgång.

Manus & regi: Hooman Sadeghloo

Regissören och manusförfattaren själv växte upp med två döva bröder, som inspirerade honom att skapa den här filmen. Hans mål med filmen var att visa och inspirera andra hur du som barn, oavsett om du är döv eller inte kan växa upp och kommunicera med omvärlden.

 

The short film Touch of Sound was screened in 14 different festivals around the world and received various awards, including Best Child Actor, Best Short Film, Best Critic Film and Best Director.
 

NOXA
NOXA
FRIHETEN
FRIHETEN

Director: Hooman Sadeghloo Written: Benjamin Eriksoon

TOUCH OF THE SOUND
TOUCH OF THE SOUND
ZAYDA
ZAYDA

Director: Hooman Sadeghloo Written: Benjamin Eriksoon

BACKSPEGELN
BACKSPEGELN

Director: Hooman Sadeghloo Written: Benjamin Eriksoon

MIN FÖRE DETTA MAMMA
MIN FÖRE DETTA MAMMA

Director: Hooman Sadeghloo Written: Tannaz Sadeghloo

ITS´ A MATCH
ITS´ A MATCH

Director: Hooman Nozar Director of photography:Hooman Sadeghloo