top of page

Vi är stolta över att kunna säga att vår passion för att skapa film har resulterat i ett flertal framgångsrika kortfilmer, som har fått erkännande och priser på olika internationella filmfestivaler och tävlingar.

Noxa_Poster

Noxa

Manus & Regi: Hooman Sadeghloo

Producent & DOP: Kim Nehzaty

Exekutiv producent: Olivia Nordlander

 

"När en läkare äntligen drar andan efter att hennes dotter överlevt cancer drabbas de av en pandemi och hon tvingas fatta de svåraste besluten i sitt liv."

Kortfilmen NOXA visades på 11 olika festivaler runt om i världen och fick olika priser.

 

Noxa Trailer

Ljudets beröring handlar om Thea, 8 år och hennes kamp för att få den musikaliska fadern att förlåta sin döva syster Linnéa, 9 år efter deras mors tragiska bortgång.

Manus & regi: Hooman Sadeghloo

Regissören och manusförfattaren själv växte upp med två döva bröder, som inspirerade honom att skapa den här filmen. Hans mål med filmen var att visa och inspirera andra hur du som barn, oavsett om du är döv eller inte kan växa upp och kommunicera med omvärlden.

 

Kortfilmen Touch of the sound visades på 14 olika festivaler runt om i världen och fick olika priser, bland annat för bästa barnskådespelare, bästa kortfilm, bästa kritikerfilm och bästa regi.

Kortfilmen Ljudets beröring visades på 14 olika festivaler runt om i världen och fick olika priser.

Awards and selections
FESTIVALER 2022_11.jpg

Friheten som handlar om förbjuden kärlek mellan en ung ensamkommande ung flicka och hennes kärlek till dottern till familj hon bor med. Fadern i familjen får äntligen reda på deras förbjudna kärlek och även att hon är äldre än hon påstod. De Migrationsverket är anslutet och Maryam är det döms till utvisning med omedelbar verkan. Will Maryams kärlek till sin dotter i familjen sist? Det återstår att se.

 

Kortfilmen Friheten visades på 5 olika festivaler runt om i världen och fick olika priser.

PARKWAY PLAY LOGO WHITE 2022 copy.jpg
bottom of page