top of page
Vi arbetar för närvarande med BBC Persian och Volant Media där vi är involverade i diverse kontinuerliga projekt.
Ett av våra större långvariga projekt för Volant Media som vi producerat heter "Världens mest unika hotell"
Nedan kan du läsa om våra resor till de olika hotellen och arbetet bakom kulisserna. Håll dig uppdaterad på vår Instagram PARKWAYPLAY eller på denna webbplats.

Treehotel, Sverige

Vi besökte fantastiska Treehotel i Luleå, Sverige sommaren 2019 och blev imponerade av den vackra utsikten och naturen hotellet var beläget i! Vi fick äran att prata med grundaren Kent Lindvall för att höra om hans fantastiska historia bakom konceptet. Tanken bakom Treehotel är att erbjuda högkvalitativt boende på en harmonisk plats där vardagens stress blir mindre och gästerna kan koppla av och samla ny energi i orörd natur. Håll ögonen öppna för att se hur vårt besök var!

Sextantio Le Grotte Della Civita, ITALY

Vi besökte otroliga Sextantio Le Grotte Della Civita i Italien hösten 2019. Det var en fantastisk känsla att stå på berget och titta på den fantastiska utsikten över den gamla staden. Den här gången fick vi också äran att träffas och prata med grundaren Daniele Khilgren för att höra om hans djupa historia bakom konceptet. Le Grotte della Civita ligger i den äldsta delen av Sassi, CIVITA, mot den spektakulära Murgia-parken och dess klipphuggna kyrkor. Den består av 18 rum och en gammal kyrka, "Cripta della Civita", som nu används som ett gemensamt område, alla renoverade för att behålla sina ursprungliga detaljer. 

Attrap'Rêves, France

Detta fantastiska hotell ligger i närheten av Marseille i Frankrike med namnet Attrap'Rêves. De fantastiska sviterna är gjorda som en bubbla med himlen som utsikt! Det var en fantastisk upplevelse och vi hade en intressant intervju med hotellägaren. Jättebra service!

Håll dig uppdaterad!

Skylodge adventure suites, Peru

World's most amazing hotels Episode:3

Titta bara på det här fantastiska hotellet. Hur är det möjligt? Vårt team åkte till Peru för att spela in Skylodge Adventure Suites i Cuzco.

Den enda vägen upp är en och en halv timmes bergsklättring och den enda vägen ner .... är med zipline! Det var en fantastisk upplevelse! 

Treehouse Lodge, Peru 

Detta fantastiska hotell ligger i den djupaste Amazonskogen och har byggts precis som du ser - Som ett trädhus! Detta är ett mycket unikt och speciellt hotell att bo på men teamet älskade det! Det har så många aktiviteter och nya upplevelser som gör att du aldrig vill lämna! 

Jumbostay Hotel

På grund av pandemin hade vi en paus i produktionen av programmet. Men till slut lyckades vi få tillstånd att fortsätta filma. Denna gång filmade vi på fantastiska Jumbostay hotell i Sverige! Jumbostay är precis hur det låter, ett riktigt jumbo-flygplan som nu är ett hotell i närheten av den svenska flygplatsen Arlanda!

Detta är det sista avsnittet av denna säsong.

PARKWAY PLAY LOGO WHITE 2022 copy.jpg
bottom of page